Softstralen

Neem contact op

Contact openemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Softstralen

Overweegt u softstralen als reinigingsmethode voor uw gevel? Het is een uiterst effectieve methode, met name bij gevels die ernstig vervuild zijn. Tijdens het softstralen wordt water vermengd met een specifiek straalmiddel en vervolgens op de gevel gespoten. Deze combinatie zorgt ervoor dat ongeveer 0,5 mm van de stenen wordt verwijderd, waardoor het vuil grondig wordt geëlimineerd en een nieuwe laag steen zichtbaar wordt.

Deze methode is bijzonder geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen, zoals mos, algen, roet en atmosferische vervuiling, die zich diep in de poriën van de stenen hebben genesteld. Door het verwijderen van deze lagen vuil wordt niet alleen de oorspronkelijke uitstraling van de gevel hersteld, maar wordt ook de structuur van de stenen verbeterd, waardoor deze er weer fris en nieuw uitzien.

Bovendien biedt softstralen een milde reinigingsmethode die de integriteit van de gevel niet aantast. Dit betekent dat het een veilige optie is voor delicate oppervlakken en kwetsbare gevelmaterialen, waardoor u met vertrouwen uw gevel kunt laten reinigen zonder risico op beschadiging.

Kortom, met softstralen krijgt uw gevel niet alleen zijn oorspronkelijke uitstraling terug, maar wordt ook de kwaliteit en duurzaamheid ervan verbeterd. Wilt u meer weten over deze effectieve reinigingsmethode en hoe het uw gevel kan transformeren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw gevel.

Op zoek naar de ideale partner voor dak- en gevelonderhoud?

Bij Dak & Gevel Onderhoud zetten onze specialisten zich in voor uitmuntendheid in hun werk, en dit doen ze door het hele land. Met een diepgaande kennis van verschillende reinigingstechnieken, zoals softstralen, stoomreiniging en milieuvriendelijke reinigingsmethoden, garanderen we een grondige reiniging van daken en gevels. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, zoals mossen en algen, of het herstellen van beschadigde oppervlakken, wij hebben de expertise en ervaring om het werk met precisie en zorg uit te voeren.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook onze toewijding aan eerlijke en scherpe tarieven. We geloven in het leveren van uitstekende service zonder dat dit gepaard gaat met exorbitante kosten. Dit betekent dat onze klanten kunnen profiteren van hoogwaardige reinigings- en reparatiediensten tegen betaalbare prijzen.

Onze professionele en snelle dienstverlening stelt ons in staat om elke gevel en dak grondig te reinigen en te coaten. Of het nu gaat om een woonhuis, bedrijfspand of een ander soort gebouw, wij zorgen ervoor dat het er niet alleen representatief uitziet, maar ook beschermd is tegen toekomstige schade door weer en wind.

Door te kiezen voor Dé Dak & Gevel Onderhoud investeert u niet alleen in een representatieve uitstraling en meerwaarde bij verkoop, maar ook in de langetermijnbescherming van uw pand. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw dak en gevel in topconditie te houden.

Ontdek de kracht van gevel softstralen (vochtstralen)!

Ontdek alles over softstralen (vochtstralen) van gevels, een geavanceerde techniek voor een grondige reiniging en herstel van de oorspronkelijke schoonheid van uw gevel:

Bij het softstralen van een gevel wordt een combinatie van straalmiddel en water op de buitenmuur gespoten. Deze innovatieve techniek, ook wel bekend als vochtstralen, biedt een mildere en veiligere variant van zandstralen. Het gebruik van een lagere druk bij softstralen vermindert aanzienlijk het risico op schade aan de buitenmuur, terwijl toch een diepgaande reiniging wordt gegarandeerd.

Door het verminderde risico op schade is softstralen een ideale keuze voor delicate oppervlakken en kwetsbare gevelmaterialen. Het zorgt voor een grondige verwijdering van vuil, mossen, algen en andere verontreinigingen, terwijl de integriteit van de gevel behouden blijft.

Wilt u meer weten over deze effectieve gevelreinigingsmethode en hoe het de oorspronkelijke schoonheid van uw gevel kan herstellen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze experts u adviseren over de beste aanpak voor uw gevel. Met softstralen brengen we uw gevel weer tot leven en laten we het stralen als nooit tevoren.

Gevel softstralen met ons geavanceerde Torbo straalsysteem

Ons vertrouwen in het Torbo-straalsysteem, een vooraanstaand Duits merk in straalketels, staat garant voor kwaliteit en precisie bij het reinigen van gevels. Met dit innovatieve systeem wordt het straalmiddel gemengd met water in de ketel, wat resulteert in een veel zachtere inslag tijdens het stralen van de gevel. Dankzij de mogelijkheid om de druk en de grootte van de straalkorrels nauwkeurig aan te passen, kunnen we de reiniging perfect afstemmen op het type gevel en de mate van vervuiling.

Bij onze gevelreiniging maken we gebruik van diverse soorten straalmiddelen, waaronder kalk, garnet, zand en glasparels. Deze geven ons de flexibiliteit om een grondige reiniging te realiseren zonder schade aan het voegwerk te veroorzaken. In tegenstelling tot zandstralen, waarbij vaak vernieuwing van het voegwerk nodig is, kunnen we met ons Torbo straalsysteem veel gevels reinigen zonder dat het voegwerk beschadigd raakt.

Kies daarom voor gevel softstralen met ons Torbo straalsysteem voor een effectieve, zachte en duurzame reiniging van uw gevel. Uw gevel zal weer stralen als nieuw en zijn oorspronkelijke schoonheid terugkrijgen, klaar om indruk te maken op passanten en bezoekers.

Kies daarom voor gevel softstralen met ons Torbo straalsysteem voor een effectieve, zachte en duurzame reiniging van uw gevel. Uw gevel zal weer stralen als nieuw en zijn oorspronkelijke schoonheid terugkrijgen, klaar om indruk te maken op passanten en bezoekers.

Ontdek alles over Torbo stralen: Hoe werkt het?

Stap één: We beginnen met het zorgvuldig vullen van de Torbo straalketel met water, waarna het juiste straalmiddel wordt toegevoegd. Dit proces zorgt ervoor dat we de optimale mix krijgen voor een effectieve reiniging van uw gevel.

Stap twee: Met de Torbo straalketel volledig gevuld, stellen we de straaldruk nauwkeurig in, zodat we een gecontroleerde en precieze gevelreiniging kunnen uitvoeren. Door de juiste instellingen te hanteren, zorgen we ervoor dat het oppervlak grondig wordt gereinigd zonder schade aan te brengen.

Stap drie: Na het stralen van de gevel spuiten we deze grondig schoon met een hogedrukreiniger en zorgen we ervoor dat al het gebruikte straalmiddel wordt opgeruimd. Het straalmiddel dat we gebruiken is niet belastend voor het milieu, wat bijdraagt aan een duurzame reinigingsoplossing. Het resultaat? Uw gevel ziet er weer fris en als nieuw uit!

Tip: Verleng de levensduur van uw schone gevel door deze te impregneren. Impregneren biedt een gemiddelde bescherming van wel 10 jaar tegen diverse weersinvloeden, waardoor uw gevel langer mooi blijft en minder onderhoud vergt.

overons-dakengevelonderhoud.jpeg

Vragen of gratis offerte aanvragen?

Heb je vragen over softstralen of wil je een gratis offerte aanvragen? Dat kan door op de knop te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact openemen

Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Dakdekker

Vragen of gratis offerte aanvragen?

Heb je vragen over softstralen of wil je een gratis offerte aanvragen? Dat kan door op de knop te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

error: Content is protected !!